Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus, KTO/Laku - Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, tule osaavaan joukkoomme Varhan Vammaispalvelujen vaativat palvelut, KTO:n kehitysvammalääketieteelliseen hoito-, tutkimus- ja kuntoutusyksikköön!

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen. Haluatko juuri sinä olla osa mahtavaa työporukkaa, tekemässä tärkeää ja merkityksellistä työtä?

Yksikkömme, tuttavallisemmin Laku, palvelee pääasiassa lapsia ja nuoria, joilla on kehitysvamma tai kehitysviive sekä tutkimuksellinen, hoidollinen tai kuntoutuksellinen kehitysvammalääketieteeseen kuuluva palvelun tarve. Tarjoamme myös lyhytaikaisia tutkimus- ja kuntoutusjaksoja kehitysvammaisille lapsille ja aikuisille. Tavoitteemme on tarjota laadukasta ja yksilöllistä hoitoa asiakkaillemme, jotta heidän elämänlaatunsa ja toimintakykynsä pysyvät mahdollisimman hyvinä mahdollisimman pitkään.

Lakussa pääset hoitamaan mm.
-harvinaissairauksia ja epileptikkoja
-opit erilaisista hengityssairauksista ja -vajauksista, niiden hoidosta, laitteistosta ja seurannasta
-kädentaitosi kehittyvät ja apuvälineet tulevat tutuksi
-opit vaativiakin erityistaitoja
-sinusta tulee osa huumorintajuista, yhteisöllistä porukkaa.

Laku sijaitsee Paimiossa, hyvien ulkoilumaastojen yhteydessä, lyhyen matkan päässä Paimion keskustasta.

Odotamme hakijalta innostusta uuden oppimiselle, kiinnostusta lasten ja nuorten hoitotyöstä sekä iloista mieltä.
Jos sinua kiinnostaa kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa työskentely osana moniammatillista tiimiä ja mahtavaa työyhteisöä, olet juuri etsimämme henkilö!

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Lisätietoja

http://varha.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies
Lena Tuominen
lena.tuominen@varha.fi
050 514 7338
ma-pe 8-16
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, SOTE-palvelut, Sosiaali- ja vammaispalvelut, Vammaispalvelujen vaativat palvelut, KTO, Lääketieteellinen yksikkö

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

***

Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) är en av Finlands största arbetsgivare. Vi, 23 000 arbetstagare inom social-, hälso- och räddningsbranschen tryggar, botar och räddar – välfärd tillsammans, varje dag.

Vi erbjuder betydelsefullt arbete i ett unikt område som berikas av städerna, landsbygden, skärgården och havet. Det finns nästan 800 olika yrkesbeteckningar på vår akademiska och tvåspråkiga arbetsplats.

Vi verkar i enlighet med våra centrala värderingar – vänligt med yrkeskunnighet, uppskattande och jämlikt, och ansvarsfullt och effektivt.


Osoite: Naskarlanraitti 3B, 21520 Naskarla

Rekommenderade jobb