Sairaanhoitajan sijaisuus, Lappeenranta - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Sairaanhoitajan sijaisuus, Lappeenranta

Haemme sairaanhoitajaa (1) määräaikaiseen työsuhteeseen tehostetun palveluasumisen yksikköön Juurakkokadun palvelukotiin 19.8 - 31.12.2019 väliseksi ajaksi. Työ on kaksivuorotyötä, johon sisältyy myös viikonlopputyötä.
Odotamme hakijalta ammatillista sairaanhoidon osaamista, avointa ja joustavaa työotetta sekä sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan.
Hoitotyötämme ohjaa Eksoten yhteiset arvot; yhdessä asiakkaan kanssa, halu ottaa vastuuta, mutkaton vuorovaikutus sekä rohkeus uudistua.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti. Tehtävässä on 4 kk koeaika.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä:
http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Toimintayksikön esimies Kristina Rahikka p. 040 651 3142 tai kristina.rahikka@eksote.fi
Toimipisteen vastaava Satu Laitinen p. 040 503 3162 tai satu.laitinen@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Terveys- ja vanhustenpalvelut
Osoite: Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.
Eksote on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan