test
Sairaanhoitajan sijaisuus Laukaan vastaanotto - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme sijaisuuteen

SAIRAANHOITAJAA Laukaan vastaanotolle heti - 21.8.2022 saakka. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuolloin ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys. Tehtävässä vaadintaan tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuoja. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marika Raudasoja
Osastonhoitaja
puh. 014 267 8547
marika.raudasoja@seututk.fi
-
Laura Müller
Apulaisosastonhoitaja
puh. 050 592 5969
laura.muller@seututk.fi
-
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Lisätietoja

Seututerveyskeskus

Keski-Suomen seututerveyskeskus vastaa kahdeksan kunnan ja noin 45 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Meillä on kymmenen terveysasemaa joissa 35 erilaista lääkärin virkaa. Lääkärikunta on kokenutta ja sisäinen konsultointi toimii joustavasti. Meillä on neljä sairaalaa, joissa oma sairaalalääkäri. Toimimme Itä-Suomen yliopiston yleislääketieteen opetus-terveyskeskuksena. Myös geriatrian erikoistumispalvelut järjestyvät. Lähipäivystys hoidetaan omana työnä kahdessa pisteessä, Keuruulla ja Laukaassa. Yöpäivystys on keskussairaalan yhteispäivystyksessä. Tietojärjestelmämme on Effica.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöönotettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Kantolantie 12, 41340 Laukaa

Rekommenderade jobb