Sairaanhoitajan sijaisuus, Lehmuskoti

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen kuntouttavan lyhytaikaishoidon ja vuorohoidon yksikköön, Lehmuskotiin Lappeenrantaan. Sijaisuuden kesto 30.11.2020-31.12.2021.

Sairaanhoitaja on sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastaa asiakkaiden hoidon kokonaisuudesta. Edellytämme sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan sekä aktiivista otetta kehittämään hoitotyötä muuttuvassa, teknologiaa hyödyntävässä toimintaympäristössä. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon hoitotyössä sekä kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen myös viikonloppuja. Työaikamuoto on jaksotyö.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti. Otamme huomioon myös valmistumassa olevat sotealan AMK-opiskelijat.

Eksoten hoitoalan tehtävissä tarvitaan voimassaoleva lääkelupa, jonka suorittaminen mahdollistetaan yksikössä työsuhteen alussa.

Tehtävän aloitusyksikkö on Lehmuskoti, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi/toimipisteet/asumisen-yksikot/lehmuskoti/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Vs. toimintayksikön esimies Kristina Rahikka, p. 040 651 3142, kristina.rahikka@eksote.fi
Toimipisteen vastaava Tarja Halkola, p. 040 553 8093, tarja.halkola@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva, Lehmuskoti
Osoite: Armilankatu 33, 53100 Lappeenranta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats