Sairaanhoitajan sijaisuus

Lempäälän hyvinvoinnin palvelualueella on käynnistynyt uudenlainen toimintamalli, jonka tarkoitus on turvata riittävä henkilöstöresurssi ja osaaminen palvelualueen eri yksiköissä. Etsimme joukkoomme nyt uudenlaisesta tehtävänkuvasta innostunutta, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä sairaanhoitajaa sijaispoolimme pitkään sijaisuuteen 7.3.2022 asti. Sijaispoolissa työntekijä sijaistaa eri työyksiköissä tarpeen mukaan lyhyitä sekä pitkäaikaisia poissaloja. Työsuhteen alkaessa työyksikkönä on terveyskeskussairaala.

Sairaanhoitajan tehtävät sijaispoolissa ovat laaja-alaiset, joten tehtävässä vaaditaan hyvien työyhteisötaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä päätöksentekokykyä. Asiakkaan toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä osaaminen, sekä ohjaustaidot katsotaan sinulle eduksi. Hyötyä sinulle tehtävässäsi on aiempi hoitotyön kokemus sekä sitoutuminen tiimiin ja sen työyksikön tavoitteisiin.

Jos haluat monipuolisen työnkuvan, sekä käyttää ja kehittää osaamistasi laaja-alaisesti Lempäälän kunnan hyvinvointipalvelujen alueella, niin nyt siihen on mahdollisuus. Olemme joustava työnantaja ja haluamme, että työntekijämme voivat hyvin. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme sekä tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen Suomessa laillistetun sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.
Ajokortti katsotaan työntekijälle eduksi. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa heti työsuhteen alussa.

Sijaisuuden täytössä noudatamme koeaikaa, jonka kesto sovitaan valitun työntekijän kanssa työsuhteen alkaessa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset tulee jättää 31.05.2021 klo 12.00. mennessä. Mikäli haluat paikasta lisätietoja, niin palveluvastaava vastaa kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostitse

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Tiina Heikkinen tiina.heikkinen@lempaala.fi 040 1337 339
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Terveyspalvelut

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Himminpolku 6, 37500 Lempäälä

Suggested jobs