Sairaanhoitajan sijaisuus, Mummon kammarissa Siilinjärvellä

Ansök senast  31.7.2024 12:00

Sairaanhoitaja, liity ammattitaitoiseen joukkoomme Siilinjärvelle, sijaisuus ajankohdalla 2.9.2024 - 31.3.2025 tai sopimuksen mukaan. Tule meille!

Oletko hoitotyön ammattilainen ja tiimipelaaja, jolle ikääntyneen hyvä hoito on sydämenasia?
Haluatko olla ratkaisemassa ikääntyneiden hoivan ja huolenpidon haasteita ammattitaitoisen henkilökuntamme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa?

Mummon Kammari on 30-paikkainen ikääntyneiden lyhytaikaishoidon yksikkö, joka tarjoaa ikäihmisille intervallihoitoa, kuntouttavaa lyhytaikaishoitoa sekä akuuttia lyhytaikaishoitoa.

Työskentely meillä?

Mummon Kammarissa sairaanhoitajan työ on moniammatillista yhteistyötä asiakkaiden ja omaisten sekä eri sosiaali- ja terveydenhuollon sektorien palveluntuottajien ja järjestöjen kanssa. Sairaanhoitaja tekee välitöntä asiakastyötä, huolehtii käytännön päivittäisestä hoitotyön kokonaisuudesta sekä hoitotyön organisoinnista.

Tehtävän hoitamiselle katsotaan eduksi perehtyneisyys ikääntyneiden hoitotyöhön, kyky toimia asiakaslähtöisesti ja moniammatillisesti. Tehtävän hoito edellyttää kiinnostusta vanhusten hoitotyöhön, tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä halua osallistua toiminnan monipuoliseen kehittämiseen.
Työ on kaksivuorotyötä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoiset työkaverit uusissa työskentelytiloissa. Työhyvinvoinnin tukemiseen Epassin (kulttuuri, liikunta ja muu hyvinvointi) ja työterveyshuollon palvelut. Palkka tehtävässä on 2812,80 €/kk.

Kelpoisuus ja muut huomiot:

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon/sosiaalihuollon ammattihenkilöstä.
Huomioimme myös sairaanhoitajaopiskelijat haussa.

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
-Sijaisuuteen valitulta pyydetään huumausainetodistuksen esittämistä.
-Valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
-Sijaisuuden täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hae meille pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Kontaktuppgifter

Palveluesihenkilö Jaana Haapalainen, p. 040 1617266, jaana.haapalainen@pshyvinvointialue.fi

Osastonhoitaja Merja Rautiainen p. 044 740 2832, merja.rautiainen@pshyvinvointialue.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare