Sairaanhoitajan sijaisuus, Nurmes (id3762)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme SAIRAANHOITAJAA sijaisuuteen

Nurmeksen Kyrölän palvelukeskukseen, ajalle 01.12.20 - 26.10.2021. Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, jolloin haku päätetään.

Tule tekemään merkityksellistä vanhustyötä Kyrölään!

Kyrölän hoivakodissa asuu 75 asukasta Tyynelän, Vienolan, Rauhalan, Pirttimäen ja Ainolan osastoilla. Suuri osa asukkaistamme on muistisairaita, joille tarjoamme ihmisläheistä hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Lisäksi tarjoamme lyhytaikaista hoitoa Floridan osastolla 17 asiakkaalle. Kyrölän hoivakoti sijaitsee luonnonläheisellä paikalla Nurmeksen keskustan tuntumassa. Hoivakoti on rakennettu 1980-luvulla ja sen tiloja on remontoitu 2011 nykyaikaisemmiksi.

Henkilökuntamme odottaa uutta työkaveria joukkoonsa! Haluamme kehittää toimintaamme niin, että asukkaamme voisivat entistä paremmin ja toisaalta myös työyhteisömme ilmapiirissä olisi aina mukava tehdä töitä. Tarjoamme merkityksellisen työtehtävän lisäksi mukavat työkaverit, jotka sitoutuvat perehdyttämään sinut palveluesimiehen ohella tehtävääsi hyvin. Työ on päivätyötä arkisin.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Luemme eduksi kokemuksen vanhustyöstä, Mediatri-potilastietojärjestelmän tuntemuksen, kehittämismyönteisyyden ja positiivisen elämänasenteen.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävässä on koeaika.

Kysy lisätietoja palveluesimies Anne Nurmikanta anne.nurmikanta@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti 26.11.2020 mennessä.

Joensuussa 5.11.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3762
  • 5.11.2020 - 26.11.2020 23:59
  • NurmesPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!