Sairaanhoitajan sijaisuus, Osasto 10 - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä kirurgian vuodeosastolla 10 ajalla 13.9.2021-30.8.2022. Tule meille työkaveriksi!

Osasto 10 on tukielin- ja neurokirurgian vuodeosasto (reumaortopedia, tekonivel- ja selkäkirurgia), joka toimii avohoitotalossa. Osastollamme on 26 vuodepaikkaa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä hoitotyön osaajaksi kannustavassa ja sinua tukevassa moniammatillisessa työyhteisössä. Työ osastollamme on kolmivuorotyötä ja meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jossa jokaisen henkilökohtaiset toiveet pyritään huomioimaan. Sinulla on myös mahdollisuus liittyä työaikapankkiin.

Odotamme Sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Arvostamme työkokemusta vuodeosastolta ja halua syventää osaamistasi vuodeosastopotilaan hoitotyössä.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Anne Mäki-Rautila, p. 040 162 4403 ja apulaisosastonhoitaja Päivi Pehkonen-Karioja, p. 040 508 5704. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Operatiivinen tulosalue, Tukielin- ja neurokirurgia, Osasto 10

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee lähes 7 000 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Rekommenderade jobb