Sairaanhoitajan sijaisuus, Paraisten terveysasema

Ansök senast  16.8.2024 23:59

Hei, tule mukaan meidän tiimiimme!

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen 2.9.2024-31.8.2025 avoterveydenhuoltoon, Paraisten terveysasemalle. Työssäsi saat hyödyntää osaamistasi ja kehittää asiantuntemustasi.

Keskeiset työtehtävät koostuvat terveysaseman monipuolisista työtehtävistä. Niihin sisältyvät muun muassa:
- työskentely sairaanhoitajan vastaanotolla,
- työskentely päivystysvastaanotolla,
- hoidontarpeenarviointi ja neuvonta puhelimessa tai vastaanotolla sekä
- toimenpiteissä avustamista.

Puhelimessa tehtävää hoidontarpeenarviointia ja neuvontaa on mahdollista tehdä myös etänä.

Laadukkaan terveydenhoitotyön toteuttaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakastyössä että tiimityöskentelyssä. Toivomme, että sinulla on hyvät kliiniset valmiudet ja suhtaudut positiivisesti tiimityöhön. Teemme tiivistä yhteistyötä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja mielenterveys- ja päihdetyöntekijöiden kanssa.

Sinulla on mielellään LOVe voimassa, mutta voit myös suorittaa kurssin Paraisilla. Kokemus terveysasematyöskentelystä katsotaan eduksi. Työ on päivätyötä arkisin. Koeaika on neljä kuukautta. 

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Lisäksi edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää:
- hyvää suomen tai ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- sekä tyydyttävää suomen tai ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.


Läs mer

http://varha.fi

Kontaktuppgifter

10.7.-19.7. Suvi Simelius-Nieminen, avoterveydenhuollon ylihoitaja, p. 0408210606  

22.7.-16.8. Susanna Peltola-Roos, vs. osastonhoitaja, p. 0404885507

Voit tarvittaessa laittaa tekstiviestin, soitamme sinulle takaisin. 

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Läs om arbetsgivare