Sairaanhoitajan sijaisuus perusterveydenhuollon avovastaanotolla Forssan seudulla

Ansök senast  31.5.2024 15:00

Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista!

Etsimme perusterveydenhuollon avopalveluihin Forssan seudulle sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 3.6. - 31.12.2024 väliselle ajalle!

Perusterveydenhuollon avovastaanotolla sairaanhoitaja huolehtii yhdessä lääkärin kanssa väestön sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä. Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu hoidontarpeen arviointi puhelimessa, vastaanotolla sekä sähköisiä palveluita hyödyntäen. Lisäksi sairaanhoitaja pitää itsenäistä vastaanottoa. Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu huolehtia yhteistyössä lääkärin kanssa pitkäaikaissairaiden seurantakäynneistä, sekä kiirevastaanoton pitäminen. Hoidontarpeen arviointi ja ajanvaraus vastaanotoille tapahtuu TeleQ-takaisinsoittojärjestelmää käyttäen. Käytössämme ovat myös Omaolo -sähköiset palvelut, videovastaanotot sekä chat.

Hakemamme työntekijä on asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen Suomessa laillistetun sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajatutkinnon suorittanut henkilö, joka kohtaa asiakkaat empaattisesti hyvällä asenteella. Sinulla on hyvä suomen kielen sekä suullinen, että kirjallinen taito. Olet valmis käyttämään sähköisiä palveluita ja innokas kehittämään vastaanottotoimintaa. Olet päivittänyt lääkehoidon osaamisesi ja suorittanut LOVe-tentin tai vastaavan. Tuot mukanasi sairaanhoitajan osaamisesi, työ- ja elämänkokemuksesi ja innokkuutesi tarttua uusiin haasteisiin.

Myös lähellä valmistumista olevat hoitoalan AMK-opiskelijat huomioidaan.

Oma Hämeellä saat käyttöösi laajalti työsuhde-etuja kuten:
- lounasedun
- työmatkaedun
- kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun
- työterveyshuollon Terveystalossa
- ilmaisen pysäköinnin
Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti.

Työpaikan osoite on Urheilukentänkatu 2, 30100 Forssa.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Jätäthän hakemuksen pian, sillä edistämme hakua jo hakuaikana.

Tehtäväkohtainen palkka on 2726,13 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Päivi Martinson, 0404802890, paivi.martinson@omahame.fi

Apulaisosastonhoitaja Elina Ahlqvist, 0408342779, elina.ahlqvist@omahame.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare