Sairaanhoitajan sijaisuus, psykiatria - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitajan sijaisuus, psykiatria

Etsimme joukkoomme sairaanhoitajaa sijaisuuteen psykiatrian poliklinikalle Huittisiin!

Sairaanhoitajan tehtäviin sisältyy osallistuminen potilaan tutkimukseen ja hoitoon sekä tiiviin yhteistyön tekeminen muiden hoitavien tahojen ja potilaan verkostojen kanssa. Työ on päivätyötä. Sijaisuuden kesto on n. 12 kuukautta.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkistetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

osastonhoitaja Tiina Tuumi
puh. 044 707 9456, tai
ylihoitaja Kristiina Puolakka
puh. 044 707 4422
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Psykiatrisen hoidon vastuualue
Osoite: Huittinen

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan