Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus, Rauman psykiatria - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme Rauman psykiatrian poliklinikan päiväyksikköön sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen! Tehtävä alkaa 24.10.2022 ja jatkuu ainakin elokuun 2023 loppuun.

Päiväyksikössä työskennellään pienessä tiiviissä tiimissä. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu osallistuminen potilaan tarpeiden mukaiseen tutkimukseen ja hoitoon. Työ sisältää myös ryhmien ohjaamista. Työhön kuuluu tiivis yhteistyö muiden hoitavien tahojen ja potilaan verkostojen kanssa. Kyseessä on päivätyö.

Odotamme sinulta innokasta ja innovatiivista työotetta. Lisäksi työ edellyttää hyviä yhteistyötaitoja sekä paineensietokykyä.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä psykiatrisen hoitotyön alueella.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkistetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 ja 48a§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Johanna Wraali, puh. 044 707 8713 tai
ylihoitaja Jussi Hänti, puh. 044 707 4420
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Psykiatrisen hoidon vastuualue, Rauman ppsykiatrian poliklinikka

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb