Sairaanhoitajan sijaisuus Sonkajärven kotihoidossa

Ansök senast  26.7.2024 12:00

Liity joukkoomme ja tule osaksi kotihoidon tiimiä! Etsimme innokasta ja ammattitaitoista sairaanhoitajaa tai opintojensa loppuvaiheessa olevaa sairaanhoitajaopiskelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.7.2024 –9.1.2025.

Tässä on upea tilaisuus vaikuttaa ikäihmisten elämään ja kasvaa ammattilaisena kannustavassa ja inspiroivassa ympäristössä. Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä!

Työskentely meillä?

Kotihoito tuottaa hoito- ja hoivapalveluja. Toimintamme taustalla on toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä työ sekä asiakkaittemme arjessa selviytymisen tukeminen. Meillä kotihoidossa asiakkaiden tarpeet ja tavoitteet määritellään yksilöllisestä ja heidän hoitonsa ja hoivansa toteutetaan kuntouttavalla työotteella. Työyhteisöissä hyödynnämme asiakkaiden hoidon toteutuksessa erilaisia digitaalisia tukipalveluita kuten esimerkiksi etähoitoa ja lääkeautomaatteja.

Millaiseen työhön haemme tekijää?

Kotihoidon sairaanhoitajana työnkuvasi on monipuolinen. Työpäiviesi sisältö vaihtelee, kun suunnittelet asiakkaidemme hoitoa, avustat lääkäriä kotikäynneillä ja toteutat asiakkaidemme perushoitoa ja hoivaa. Lisäksi sairaanhoitajana teet palvelutarpeen arviointia yhdessä tiimin ja asiakasohjauksen kanssa. Työssä tarvitset hyvää asennetta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Olisiko tämä työ sinulle?

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat (140 op) huomioidaan.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja palkka on 2914,70 €/kk.

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Valitun tulee ennen työn aloitusta esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä todistus huumausainetestistä.
-Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hae nyt ja tule osaksi elinvoimaista yhteisöämme!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Kontaktuppgifter

Kotihoidon esihenkilö Hanna-Maija Huovinen, p. 0400 888 716, hanna-maija.huovinen@pshyvinvointialue.fi ja

Palveluesihenkilö Jaana Haapalainen, p.040 161 7266, jaana.haapalainen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare