Sairaanhoitajan sijaisuus, Teho ja Heräämö

Hei sairaanhoitaja, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Haemme sairaanhoitajia Kuopion yliopistollisen sairaalan Tehohoidon osastolle Hoitotyön palvelut 6 osaamisalueelle sekä Heräämö ja vastaanotto-kotiutusyksikköön Hoitotyön palvelut 7 osaamisalueelle.

Tehohoito on kriittisesti sairaiden potilaiden keskeytymätöntä valvontaa ja hoitoa, jota tehdään moniammatillisena yhteistyönä. Toimiminen sairaanhoitajana teho-osastolla edellyttää nopeasti muuttuvien tilanteiden ennakointia ja hallintaa, päätöksentekotaitoja myös eettisissä kysymyksissä sekä kykyä yhteistyöhön potilaan, hänen läheistensä ja eri ammattiryhmien kanssa.

KYSissä tehdään kaikkien erikoisalojen leikkauksia. Heräämö on 50-paikkainen valvontayksikkö, johon on keskitetty koko postoperatiivinen heräämöhoito. Lisäksi yksikössä hoidetaan HERKO-potilaita, jotka viettävät toimenpiteen jälkeisen yön heräämön tiloissa ja kotiutuvat leikkauksen jälkeisenä aamuna. Vastaanotto-kotiutusyksikön kautta tulee yli 90 % kaikkien erikoisalojen elektiivisistä, leikkaushoitoa tarvitsevista potilaista toimenpidepäivän aamuna. Päiväkirurgiset ja HERKO-potilaat kotiutetaan yksikön kautta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, kehittävää työotetta sekä muutosvalmiutta. Työ yksiköissä on 3-vuorotyötä.

Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Sijaisuutta täytettäessä sovelletaan koeaikaa. Haethan pian, sillä sijaisuus voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi
https://www.psshp.fi/etusivu

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi j a osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja sijaisuudesta antaa ( Tehohoidon osaston osalta) hoitotyön palvelupäällikkö Jutta Kakkinen, p.044 717 9292 ja (Heräämö ja vastaanotto-kotiutusyksikön osalta) hoitotyön palvelupäällikkö Eija Kyyrönen, p.044 717 2920, sähköpostit: etunimi.sukunimi@kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!