Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus, Teho ja Päivystys, KYS - Pohjois-Savon hyvinvointialue

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen! Etsitkö mielenkiintoista työtä erikoissairaanhoidon tehtävien parissa?

Etsimme sairaanhoitajia ja/tai valmistuvia terveydenhuoltoalan opiskelijoita Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kuopion yliopistollisen sairaalan Tehohoidon osastolle, Päivystyspoliklinikalle ja Akuuttiosastolle.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Työsi tukena toimii vahva moniammatillinen tiimi. Työ yksikössä on 3-vuorotyötä.

Hoitohenkilöstömme työskentelee joustavasti osaamisalueen työyksiköissä sijaistarpeen mukaisesti. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä sovelletaan koeaikaa.

Haethan pian, sillä sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Katso video tehohoidosta: https://vimeo.com/672264002/0dc4db76b3

Lisätietoja

http://www.pshyvinvointialue.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa hoitotyön palveluesihenkilö Eija Salonen, p. 044 717 9292, etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi

Lisätietoja

Pohjois-Savon hyvinvointialue, Henkilöstöpalvelut, Keskitetyt palvelut

Pohjois-Savo - kansainvälinen ja dynaaminen alue. Pohjois-Savon asukasluku on yli 248 000 ja se on asukasluvultaan Suomen kuudenneksi suurin maakunta. Keskuskaupunki Kuopio on noin 120 000 asukkaan kansainvälinen yliopistokaupunki Kallaveden rannalla.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb