test

Sairaanhoitajan sijaisuus tehostetussa hoidossa Kanta-Hämeen keskussairaalalla

Ansök senast  13.5.2024 15:00

Tervetuloa Oma Hämeeseen – paikkaan, missä intohimosta, rohkeudesta ja välittämisestä syntyy merkityksellinen työ. Meillä avautuu ovi monipuolisiin työmahdollisuuksiin!

Tule tekemään merkityksellistä teho- ja valvontahoitotyötä Hämeenlinnaan!

Etsimme nyt joukkoomme sairaanhoitajaa tehostettuun hoitoon (teho ja valvonta) Kanta-Hämeen keskussairaalaan. Kyseessä on määräaikainen työsuhde 31.12.2024 saakka. Työsuhteen aloitusajankohta on sovittavissa, toivottavasti kuitenkin pääset aloittamaan meillä mahdollisimman pian!

Tehostetun hoidon yksikköön kuuluvat teho-osasto (5 potilaspaikkaa) ja valvonta (5 potilaspaikkaa). Yksikössä hoidamme eri erikoisalojen kriittisesti sairaita potilaita. Työ on moniammatillista tiimityötä osaavassa työyhteisössä. Teho- ja valvontatyössä korostuvat yhteistyö, nopeasti muuttuvat tilanteet ja tekninen osaaminen.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työtehtävän mahtavassa työyhteisössä. Tuemme tiedollista ja taidollista kehittymistäsi hyvällä perehdytyksellä. Perehdytyksen tukena käytämme mm. sähköistä Intro-perehdytysohjelmaa. Olemme koulutusmyönteinen ja nopeasti uusia toimintatapoja omaksuva yksikkö.

Edellytämme tehtävässä laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa. Etsimme joukkoomme teho- ja valvontahoitotyöstä ja sen kehittämisestä innostunutta sairaanhoitajaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi sekä kokemustasi akuuttihoitotyöstä. Työ osastollamme on kolmivuorotyötä. Työvuoroihisi pääset vaikuttamaan sähköisessä yhteisöllisessä työvuorosuunnittelussa.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti
Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti.

Kiinnostuithan?

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Edistämme hakua joustavasti ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Tehtäväkohtainen palkka 2759,07 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on koeaika. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Suvi Lindfors, osastonhoitaja

040 8616613

suvi.lindfors@omahame.fi

Satu Lukkala, apulaisosastonhoitaja

040 6732817

satu.lukkala@omahame.fi

Jaana Metsälä, tulosalueylihoitaja

040 5439437

jaana.metsala@omahame.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare