Sairaanhoitajan sijaisuus Toivakan terveysasemalla - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitajan sijaisuus Toivakan terveysasemalla

Haemme

SAIRAANHOITAJAA

Joutsan tai Toivakan terveysaseman vastaanottoon ajalle heti -30.9.2019 saakka.

Jos omaat reippaan työotteen ja olet kiinnostunut laaja-alaisesta, moniammatillisesta vastaanottotyöstä, laita hakemus vetämään. Tarjoamme sinulle paikkaa tosi mukavassa työyhteisössä, hyvän perehdytyksen ja monia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen perusterveydenhuollossa. Työ on päivätyötä arkisin. Viikonloput ovat vapaat.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto (559/1994), mutta myös loppuvaiheen opiskelija käy. Sinulle on eduksi aikaisempi työkokemus vastaanottotyöstä.

Lisäksi tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa ja sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.seututk.fi
http://www.ksshp.fi

Olethan yhteydessä, jos haluat tietää enemmän:
Osastonhoitaja Merja Sivanne
p. 050 316 8653, 014 269 0201
merja.sivanne@seututk.fi
osastonhoitajan työpari Anna-Kaisa Hentinen p. 014 269 8092
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Liikelaitos seututerveyskeskus, Toivakan terveysasema
Osoite: Iltaruskontie 6, 41660 Toivakka

Keski-Suomen seututerveyskeskus vastaa kahdeksan kunnan ja noin 45 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Meillä on kymmenen terveysasemaa joissa 35 erilaista lääkärin virkaa. Lääkärikunta on kokenutta ja sisäinen konsultointi toimii joustavasti. Meillä on neljä sairaalaa, joissa oma sairaalalääkäri. Toimimme Itä-Suomen yliopiston yleislääketieteen opetus-terveyskeskuksena. Myös geriatrian erikoistumispalvelut järjestyvät. Lähipäivystys hoidetaan omana työnä kahdessa pisteessä, Keuruulla ja Laukaassa. Yöpäivystys on keskussairaalan yhteispäivystyksessä. Tietojärjestelmämme on Effica. Kotisivumme www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan