Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus, urologia - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitajan sijaisuus urologian poliklinikalla

Urologian poliklinikalla hoidamme potilaita, jotka sairastavat esimerkiksi syöpäsairauksia, eturauhasen hyvänlaatuisia kasvaimia, virtsarakon ja virtsaputken toiminnallisia häiriöitä, erektiohäiriöitä ja virtsakiviä. Sairaala toimii opetussairaalana.

Urologisten potilaiden hoitotyössä kirurgian vastuualueella toimenkuvasi on monipuolinen ja laaja-alainen. Työssä painottuu potilaiden ja heidän läheistensä ohjaus ja neuvonta. Työskentely tapahtuu moniammatillisessa yhteistyössä ja hyvässä yhteishengessä poliklinikalla. Sinulla on mahdollisuus osallistua aktiivisesti hoitotyön ja uusien toimintamallien kehittämiseen osana toimialueen tiimitoimintamallia.

Hyvä perehdytys on meille tärkeä asia ja olemme panostaneet siihen. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti ja monipuolisesti hoitotyön eri vaiheissa. Tätä tuetaan vuosittaisella täydennyskoulutusmahdollisuudella. Tarjoamme sinulle laajan työnkuvan, kannustavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittyä työssä.

Eduksi luemme aikaisemman työkokemuksen sairaanhoitajan työstä poliklinikalla tai kokemuksen urologisten tai avannepotilaiden hoitotyöstä. Arvostamme työyhteisötaitoja, aitoa halua palvella potilaita ja heidän läheisiään hyvin, kykyä motivoitua työstä ja oppia uutta.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö, päivätyö. Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan kestäen 31.12.2023 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Eija Vänskä, puh. 03 311 65522 ja ylihoitaja Eeva Harju, puh. 044 472 2650 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Sijaisuus täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy 22.8.2022.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Eija Vänskä, puh. 03 311 65522 tai ylihoitaja Eeva Harju, puh. 044 472 2650 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb