Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus vuodeosastolla - Hangö stad

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen terveyskeskuksen vuodeosastolle 23.12.2022 asti.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan (AMK) tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Kielivaatimuksena suomen- tai ruotsinkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme hakijalta myös yhteistyökykyä sekä potilaslähtöistä asennetta hoitotyöhön.

Toimeen haetaan viimeistään 31.8.2022 klo 15.00 Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun on esitettävä työnantajan työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kahden kuukauden kuluessa palvelussuhteen aloitettua.

Hangossa 21.6.2022

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat vs. osastonhoitaja Jaana Santalahti, 040 828 1647, jaana.santalahti@hanko.fi tai vs. johtava hoitaja Sari Lehtinen, 040 135 9470, sari.lehtinen@hanko.fi

Lisätietoja

Hangon kaupunki, Terveyskeskus/Vuodeosasto

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.


Osoite: Esplanaadi 85, 10900 Hanko
Hangon kaupunki - Rökfri arbetsplats Hangon kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb