Sairaanhoitajan tehtävä

Sairaanhoitajan tehtävät kotisairaalassa ja päivystyksessä. Tehtävä sijaitsee pääasiallisesti kotisairaalassa. Tehtävä voi tarpeen vaatiessa sijaita myös päivystyksessä.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan laillistettu tutkinto.

Lisäksi edellytetään moniammatillista tiimityötaitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon kotona. Ajokortti. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttöä.

Eduksi luetaan kokemus kotisairaalatoiminnasta, saattohoidosta ja sen kehittämisestä sekä akuuttihoitotyöstä.

Tarjoamme Sinulle moniammatillisen ja innostavan työyhteisön, jossa voit osallistua kotisairaalan ja päivystyksen kehittämistyöhön. Kotisairaalassa toimiessasi voit viedä sairaalatasoisen hoidon kotiin.

Kotisairaala toimii klo 8-21 kaikkina viikonpäivinä ja tarjoaa sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona. Kuntayhtymällä on oma 24/7 perusterveydenhuollon päivystys, joka sijaitsee Iisalmessa.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä antaa lisätietoja esimies Leena Holopainen p. 040 4894262, leena.holopainen@ylasavonsote.fi, avovastaanottojen päällikkö Sirpa Marjoniemi p. 040 1833507, sirpa.marjoniemi@ylasavonsote.fi.
Hakemuksen jättäminen: Täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry järjestelmässä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut, Avovastaanottopalvelut, Päivystys ja kotisairaala
Osoite: Meijerikatu 2, 74100 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut.