Sairaanhoitajan tehtävä, Juuka (id2524) - Siun sote

Sairaanhoitajan tehtävä, Juuka (id2524)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!
Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 27.10.2019 mennessä SAIRAANHOITAJAN tehtävä
Tehtävä on sijaispalveluihin varahenkilöstöön pohjoiselle alueelle Juuan kotihoito.
Tule töihinJuukaan, jossa saat tehdä hoitotyötä moniammatillisissa tiimeissä. Vapaa-ajalla vireä Juuka tarjoaa kulttuuria - ja luontoelämyksiä sekä monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet.
Varahenkilöt eli sisäiset sijaiset eli sissit sijaistavat eri yksiköissä eripituisia poissaoloja.
Pitkät sissit sijaistavat yksikössä erilaisia pitkiä poissaoloja kuten vuosilomia, äitiyslomia jne. Henkilö voi olla pitkään samassa yksikössä ja hänen sijaisuuden tausta voi vaihdella. Pitkät sissit eivät vaihda työyhteisöä ja työpistettä päivittäin.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä eli töitä tehdään kolmessa vuorossa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Siun sotella on lyhytaikaiseen asumiseen tarkoitettuja asuntoja Juuassa, autamme myös vakituisemman asunnon järjestelyissä.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Kysy lisää palveluesimies Eeva Nykänen eeva.nykanen@siunsote.fi p.013 330 4216 ja palveluvastaava Henri Penttonen henri.penttonen@siunsote.fi Tehtävään haetaan sähköisesti
Joensuussa 18.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2524
  • 18.9.2019 - 27.10.2019 23:59
  • JuukaPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!