Sairaanhoitajan tehtävä, Lieksa (id3623)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 27.10.2020 mennessä SAIRAANHOITAJAN tehtävä

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Lieksaan Partalanmäen hoivakodille.

Partalanmäen hoivakoti on 84 paikkainen palveluasumisen yksikkö. Hoivakodissa on sekä tehostetun palveluasumisen että palveluasumisen paikkoja. Asukkaat ovat pääosin ikäihmisiä ja tarvitsevat hoitoa, hoivaa, ohjausta ja tukea arkeen sekä elämän erilaisiin tilanteisiin. Hoivakodissa työskennellään asukaslähtöisen omahoitajuuden periaatteella ja työtä ohjaa jokaiselle asukkaalle yksilöllisesti tehty hoito- ja palvelusuunnitelma.

Hoivakodissa ammattitaitoiset hoitajat ovat turvaamassa asukkaiden arjen sujumista ympärivuorokauden. Työssä pyritään mahdollisimman laaja-alaiseen ja kattavaan yhteistyöhön eri tahojen kanssa. Hoito- ja hoivatyön keskeisimpiä yhteistyökumppaneita ovat asiakkaan omaiset ja ystävät.

Hoivakodin sairaanhoitaja toimii yksikössä vastuullisessa asiantuntijatehtävässä ja asukkaiden omahoitajien tukena. Asukkaita hoidetaan tiimityössä ja yhteistyö omahoitajien, omaisten ja esimiesten välillä on tiivistä ja merkittävää. Sairaanhoitaja vastaa osaltaan yksikön lääkehoidosta ja koordinoi tarvittavia lääke- ja hoitotyön koulutuksia. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Kokemus asumispalvelussa työskentelystä ei ole välttämätöntä mutta katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työn ja yksikön kehittämiseen.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Työtehtävä täytetään sopimuksen mukaan ja siinä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. palveluesimies Jonna Schadewitz-Laakkonen puh. 013 330 6569 (27.9.20 asti) jonna.schadewitz-laakkonen@siunsote.fi ja palveluesimies Paula Suhonen p. 013 330 6539, paula.suhonen@siunsote.fi (28.9.20 alkaen)

Jätä hakemus sähköisesti

Joensuussa 18.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3623
  • 18.9.2020 - 27.10.2020 23:59
  • LieksaPohjois-Karjala

vs. palveluesimies Jonna Schadewitz-Laakkonen puh. 013 330 6569 (27.9.20 asti) jonna.schadewitz-laakkonen@siunsote.fi ja palveluesimies Paula Suhonen p. 013 330 6539, paula.suhonen@siunsote.fi (28.9.20 alkaen)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!