Skip to main content
test

Sodankylän kunnan ikäihmisten palveluissa on haettavana 20.7.2022 klo 12 mennessä

SAIRAANHOITAJAN/TERVEYDENHOITAJAN sijaisuus kotihoidossa.

Hakuaikaa on jatkettu.

Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työ kotihoidossa on itsenäistä, vaihtelevaa ja vastuullista hoitotyötä kannustavassa työyhteisössä. Lisäksi tarjoamme sinulle päivätyön, joka on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Sijaisuuden kesto on 31.12.2022 asti. Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön?

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan opistoasteen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto, mutta otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Hakijoilta odotamme aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä joustavaa, päättäväistä, kehittämismyönteistä ja lämmintä työotetta sekä kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Kaikki kunnan toimet ovat yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus ja suositeltavaa olisi, että sinulla olisi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.
Sijaisuuteen valitulle maksetaan rekrytointilisä 200 € / kuukausi 30.9.2022 saakka.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Sijaisuudessa on 1 kk:n koeaika.

Sodankylän kunta on savuton, päihteetön ja hajusteeton työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 446215. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. kotihoidon osastonhoitaja Anne Pystynen 040 522 3009 ja vs. apulaisosastonhoitaja Saara Autio 040 173 9466

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut

Sodankylä on 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin kulttuuritapahtumissa.


Osoite: Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb