Sairaanhoitajan toimen sijaisuus

Hakuaikaa on jatkettu.
Etsimme Siuntion 20-paikkaiselle vuodeosastolle joukkoomme luotettavaa ja lämminhenkistä sairaanhoitajan sijaisuuteen ajalle 8.3.-19.9.2021. Työ on 3-vuorotyötä.

Sairaanhoitajan työhön kuuluu muun muassa hoitotyön suunnittelu ja vaikuttavuuden seuranta, lääkehoidon suunnittelua ja toteutusta, hoitotoimenpiteiden ja tutkimuksien tekemistä. Sairaanhoitaja toimii tiiminsä vetäjänä, ja saa tehdä itsenäistä ja vastuullista työtä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, joustavan työvuorosuunnittelun ja hyvän työilmapiirin.

Edellytettävä koulutus ja kokemus
Pätevyysvaatimuksen perustana on laki terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä (599/1994). Muodollisen kelpoisuuden lisäksi toivomme sinulta yksilövastuista ja luovaa työotetta.
Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntalain 48 § edellyttämä rokotussuoja.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esiteltävä työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Toimessa sovelletaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Kati Bhattacharya, puh: 044 386 1035, s-posti kati.bhattacharya@siuntio.fi

Siuntion kunta, Perusturvaosasto, Vanhuspalvelujen tulosalue, Vuodeosasto
Osoite: Charlotta Lönnqvistintie 5, 02580 Siuntio

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.