Sairaanhoitajan toimi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) vammaispalvelujen kehitysvammaisten asumispalveluissa on haettavana

SAIRAANHOITAJAN toimi

Toimen alkusijoituspaikka on Koskitupa, Ylivieska.

Hakijalta edellytetään kiinnostusta ja sitoutumista kuntoutumista edistävän työotteen kehittämiseen sekä joustavuutta, tiimityötaitoja ja valmiuksia työskennellä kehitysvammaispalveluissa. Odotamme toimeen valittavalta myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön ja tehtäväkenttään.Työ on pääosin kaksivuorotyötä (tarvittaessa myös yövuoroja), sisältäen sekä sairaanhoitajan tehtäviä että asumisen ohjaajan tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (1994/599 2§ 1 mom.) mukainen sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n mukainen.

Sairaanhoitajalta edellytetään ammattikorkeakoulututkintoa tai aiempaa opistotason tutkintoa sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta.

Toimi täytetään 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimessa on 6 kk:n koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Hakuaikaa on jatkettu, Aikaisemmin lähetetyt hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 6.4.2020 klo 12.00 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisätietoja antaa :
- palveluesimies Mervi Krapu, p.044 419 5747 tai sähköpostilla mervi.krapu@kalliopp.fi
- palvelupäällikkö Päivi Uusimäki, p.044 419 5008 tai sähköpostilla paivi.uusimaki@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Mervi Krapu, p.044 419 5747 tai sähköpostilla mervi.krapu@kalliopp.fi
- palvelupäällikkö Päivi Uusimäki, p.044 419 5008 tai sähköpostilla paivi.uusimaki@kalliopp.fi

Koskitupa
Osoite: Sepontie 8, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!