Sairaanhoitajan toimi - Euran kunta

Euran kunnassa on haettavana
Sairaanhoitajan vakituinen toimi Palvelukoti Rantaniityssä

Haemme Palvelukoti Rantaniittyyn vakituista sairaanhoitajaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Rantaniityssä on 2 osastoa: Rantala ja Niittylä. Pitkäaikaisasukkaita on 21 ja 2 paikkaa on tilapäishoidossa käyville asiakkaille. Lisäksi pihapiirissä sijaitsevissa rivitaloissa asuu 3 tukiasukasta. Rantaniityssä on 2 sairaanhoitajaa, 2 ohjaajaa, 12 lähihoitajaa sekä lähiesimies. Henkilöstömitoitus on vähintään 0,7.

Sairaanhoitajan työ 2-vuorotyötä, pääasiassa aamuvuoroa arkisin. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu. Sairaanhoitajat vastaavat omien osastojensa kokonaisvaltaisesta lääkehuollosta sekä sairaanhoidollisista tehtävistä (näytteidenotosta, lääkärinkierroista, yhteistyöstä apteekin kanssa). Sairaanhoitaja työskentelee lähihoitajien ja ohjaajien työparina avustamalla asukkaita päivittäisissä toimissa ja varmistamalla arjen sujuvuus yksikössä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran yläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Hakijalta edellytetään voimassa olevat lääkehoitoluvat (LOVE).

Tehtäväkohtainen palkka on 2498,44€/kk.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä hygieniapassi. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

asumispalvelujen esimies Noora Aaltonen noora.aaltonen@eura.fi 044 4224282

Lisätietoja

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Sosiaalipalvelut, Vanhusten ja vammaisten palvelut, Kehitysvammahuolto, Rantaniitty

Eura on n. 11 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista.

Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Euran kunta on savuton kunta


Osoite: Eurakoskentie 20F, 27400 Kiukainen
Euran kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb