test
Sairaanhoitajan toimi - Kuusamon kaupunki

SAIRAANHOITAJAN TOIMI (1) KOTISAIRAALASSA

Kuusamon kaupungissa haettavana sairaanhoitajan toimi (1) kotisairaalaan/kotikuntoutukseen

Sairaanhoitajan työ kotisairaalassa/kotikuntoutuksessa on monipuolista. Kotisairaala tarjoaa sairaanhoidon palveluja kotona asuville asiakkaille ja asumisyksiköihin. Saat käyttää ja kehittää ammattitaitoasi laajasti. Työssä onnistumisen edellytyksenä on aito innostus kotisairaala/kotikuntoutus toimintaan. Asiakasryhmiin kuuluu mm. tilapäiset sairaanhoidolliset asiakkaat, arviointi- ja kotikuntoutusasiakkaat, sekä palliatiiviset- ja saattohoitoasiakkaat.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa vastaat asiakkaan sairaanhoidollisista tehtävistä. Edellytämme kykyä työskennellä itsenäisesti, mutta myös moniammatillisen tiimin jäsenenä. Eduksi katsomme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kiinnostus oman ammattitaidon kehittämiseen.

Arvostamme joustavaa ja positiivista otetta sekä myönteistä asennetta työn kehittämiseen.
Eduksi katsomme palliatiivisen ja saattohoidon osaamisen, kokemus sairaanhoitajan tehtävistä, kinestetiikkataidot sekä Rai -arviointimenetelmän hallinnan.

Tarjoamme sinulle mm.
- Hyvän perehdytyksen ja jatkuvan osaamisen kehittämisen
- Kehittämismyönteisen ja iloisen työyhteisön ja esimiehen tuen
- Kattavan työterveyshuollon
- Hyvinvointietuuden sekä liikuntakeskuksen käyttöedun ja toimintakeskus Porkkapirtin kuntosalin ja välineiden hyödyntämisen

Lisätietoja
Kotisairaalan esimies Marjo Määttä p. 040 860 8771 ja marjo.maatta@kuusamo.fi

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tutkinto (AMK tai opistoasteen tutkinto) sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Työ alkaa 27.12.21 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus määräytyy SOTE -sopimuksen mukaan sekä TVA:n perusteella, peruspalkka 2552,29 €/kk
Koeaika on 6 kk .Työ on kaksivuorotyötä sekä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
Edellytämme, että työntekijällä on voimassa tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti, osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain nro 396979. Mahdolliset paperihakemukset, joita ei palauteta, tulee toimittaa osoitteeseen: Kuusamon kaupunki, Perusturva, PL 9, 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita saat henkilöstösihteeriltä p. 040 860 8655.
Hakuaika päättyy 7.12.21 klo 23.00.

Kuusamo
Perusturvajohtaja Pirkkoliisa Pohjola

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotisairaalan esimies Marjo Määttä p. 040 860 8771 ja marjo.maatta@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut, Kotisairaala

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Apajatie 6-8 e, 93600 Kuusamo

Rekommenderade jobb