Skip to main content
test
Sairaanhoitajan toimi - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Kauhavan hyvinvointikeskuksessa, sairaalaosastolla on tarjolla sairaanhoitajan vakituinen toimi 1.8. alkaen.
Toimi on haettavissa 4.7.2022 klo 15.00 mennessä.

Meillä saat kehittyä ja kehittää työtä yhdessä eri ammattiryhmien kanssa. Saat sopivasti vastuuta ja mo-nipuolisen työn, jossa potilas on meille sydämen asia. Arvostamme hoitajiemme ammattitaitoa ja mielellämme kannustamme sekä tuemme mahdollisuuksiasi kehittää ammatillista osaamistasi sairaanhoitajana.

Toimen alkusijoituspaikka on Kauhavan hyvinvointikeskuksen sairaalaosasto. Sairaalaosasto on muuttamassa uuteen, rakenteilla olevaan hyvinvointikeskukseen syksyllä 2022.

Toivomme Sinulta iloista, positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää akuuttihoidon ja pitkäaikaissairauksien hoidon osaamista. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä motivoitunutta otetta työhön. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan ja aiemman työkokemuksen vastaavasta työstä.

Pätevyysvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus (559/1994). Työ on 3-vuorotyötä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on 4 kk. Koeajan kuluessa tulee suorittaa LOVe-lupa. Tehtävässä vaaditaan työntekijän rokotussuojan hankkimista (Tartuntatautilaki 48 §).

Hakemukset pyydetään sähköisenä Kuntarekryn kautta, www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. osastonhoitaja Marja-Leena Kuusniemi puh. 044 369 9383 tai hoitotyön johtaja Johanna Heino
puh. 040 162 7315. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Lisätietoja

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, terveyspalvelut

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Evijärven kunnan ja Kauhavan kaupungin yhteensä noin 18 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme, lähes 700 työntekijää, haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.


Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Rekommenderade jobb