Skip to main content
test
Sairaanhoitajan toimi - Kuusamon kaupunki

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa vastaat asiakkaan sairaanhoidollisista tehtävistä ja ohjaat omaa tiimiä asiakkaidemme turvallisen ikääntymisen ja asumisen mahdollistamiseksi. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Hyvinvointiteknologia on luonteva osa työtämme. Uusi työntekijä perehdytetään työhön ja työyhteisö sekä esihenkilö toimii aina tukenasi. Arvostamme toistemme osaamista, haluamme kehittää ja oppia uutta yhdessä. Ammattitaidon ja toimintatapojen kehittäminen on meillä tärkeässä roolissa.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen ja tehtävää voi hakea myös loppuvaiheessa opintojaan (140 op) oleva alan opiskelija.

Kotihoidossa edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työ on kaksivuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan sekä TVA:n perusteella tehtäväkohtainen palkka on 2452,29-2552,29 €/kk. Edellytämme, että työntekijällä on voimassa tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan

Odotamme työntekijältä aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa sekä vahvaa motivaatiota toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä, kokemuksen Rai -toimintakykymittarin käytöstä ja hyödyntämisestä asiakastyössä sekä kinestetiikan tuntemuksen.

Työavain 455330.

Hakuaikaa jatketaan 15.8.2022 klo 15.00 saakka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja
Kotihoito, esihenkilö Anu-Birgitta Lämsä puh.0407291483 tai anu-birgitta.lamsa@kuusamo.fi
Villa Haapa, esihenkilö Merja Pätsi puh. 0408608707 tai merja.patsi@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Kuusamon kaupunki, Perusturva, PL 9, 93601 Kuusamo, 93601 Kuusamo

Rekommenderade jobb