Skip to main content
test
Sairaanhoitajan toimi - Taivalkosken kunta

Haemme uudellen sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan toimeen Taivalkosken kunnan terveyskeskuksen vuodeosastolle.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja olet osa moniammatillista tiimiä. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ja työn hoitaminen edellyttää kiinnostusta tiimityöskentelystä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä motivaatiota ja laaja-alaista osaamista. Työ on vuorotyöluonteista.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan pätevyys. Palkkaus määräytyy voimassa olevan SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävään sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä todistus tartuntatautilain 48 § mukaisista voimassa olevista rokotuksista. Lisäksi edellytämme riittävää suojaa Covid-19-tautia vastaan tartuntatautilain väliai-kaisen § 48a mukaisesti.

Hae paikkaa 7.10.2022 klo 12.00 mennessä sähköisen lomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse liitteineen (CV tai ansioluettelo sekä jäljennökset opinto- ja työtodistuksista) osoitettuna Taivalkosken sosiaali- ja terveyspalvelut, Sairaalantie 8a, 93400 TAIVALKOSKI (kuoreen merkintä: Hakemus).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoitotyönjohtaja Terhi Kurtti, p. 040 592 5751, terhi.kurtti@taivalkoski.fi
Lisätietoja antaa osastonhoitaja Elsa Nurkkala p. 04 0705 6893, elsa.nurkkala@taivalkoski.fi

Lisätietoja

Taivalkosken kunta

-


Osoite: Sairaalantie 8 a, 93400 Taivalkoski
Taivalkosken kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb