Sairaanhoitajan toimi ja sijaisuus Pk Rantaniitty - Euran kunta

Haemme Palvelukoti Rantaniittyyn vakituista sairaanhoitajaa sekä sairaanhoitajan sijaista. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja sijaisuus jatkuu 20.3.2022 asti. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Rantaniityssä on 2 osastoa: Rantala ja Niittylä. Pitkäaikaisasukkaita on 21 ja 2 paikkaa on tilapäishoidossa käyville asiakkaille. Lisäksi pihapiirissä sijaitsevissa rivitaloissa asuu 3 tukiasukasta. Rantaniityssä on 2 sairaanhoitajaa, 2 ohjaajaa, 12 lähihoitajaa sekä lähiesimies. Henkilöstömitoitus on vähintään 0,7.

Sairaanhoitajan työ on aamuvuoroa, pääasiassa arkisin. Sairaanhoitajat vastaavat omien osastojensa kokonaisvaltaisesta lääkehuollosta sekä sairaanhoidollisista tehtävistä (näytteidenotosta, lääkärinkierroista, yhteistyöstä apteekin kanssa). Sairaanhoitaja työskentelee lähihoitajien ja ohjaajien työparina avustamalla asukkaita päivittäisissä toimissa ja varmistamalla arjen sujuvuus yksikössä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Huomioimme myös alan opiskelijat. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran yläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Hakijalta edellytetään voimassa olevat lääkehoitoluvat (LOVE).

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä hygieniapassi. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja sijaisuuden täyttämisessä kahden kuukauden koeaikaa.

Euran kunta on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalvelujen esimies Noora Aaltonen noora.aaltonen@eura.fi 044 422 4282.

Lisätietoja

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Sosiaalipalvelut, Vanhusten ja vammaisten palvelut, Kehitysvammahuolto, Rantaniitty

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Eurakoskentie 20F, 27400 Kiukainen
Euran kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb