Sairaanhoitajan toimi, KYSTERI, Nilakka - Kuopion yliopistollinen sairaala

Sairaanhoitajan toimi, KYSTERI, Nilakka

Sairaanhoitaja, etsitkö mielenkiintoista työtä terveydenhuollon tehtävien parissa? Viihdytkö työympäristössä, jossa luonnonläheisyys ja positiivinen paikallinen identiteetti yhdistyvät nykyaikaiseen terveydenhuoltoon?

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon liikelaitoksen (Kysteri) Nilakan palveluyksikössä on haettavana sairaanhoitajan toimi poliklinikkatyössä. Pääasiallinen työpiste on Keiteleen terveysasemalla.

Nilakan palveluyksikköön kuuluvat Keiteleen, Pielaveden, Tervon ja Vesannon kunnat. Kuntien peruspalvelut ovat toimivat ja asenne perusterveydenhuollon kehittämiseen on myönteinen. Kaikissa kunnissa on ajanmukaiset toimivat terveysasemat.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn. Sinulla on ystävällinen sekä palvelualtis asenne ja nautit asiakkaiden parissa tehtävästä työstä. Tarjoamme mukavat työkaverit, hyvät työtilat sekä monipuolisen työnkuvan.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen todistus (Valvira) oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Valitun henkilön on esitettävä ennen toimen vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä mukavien ja osaavien ihmisten kanssa, nykyaikaisiin tiloihin perusterveydenhuoltoon!

Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri
Kysteri / Nilakan palveluyksikkö
Savikontie 15
72400 Pielavesi

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Kiinnostuitko? Hakeminen toimeen tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti ilmoituksen yhteydessä olevan linkin kautta. Lisätietoja antaa vs.osastonhoitaja Minna Pellikka 044 717 1143.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Keitele, Tervo, Vesanto

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 360 henkilöä. Tule ja viihdy Kysissä Kysterissä!

Tutustu työnantajaan