Sairaanhoitajan toimi, leikkausosasto, Oulaskangas

Oulaskankaan sairaalan leikkausosastolla on haettavana sairaanhoitajan toimi.

Leikkausosastolla hoidamme ortopedian, gastrokirurgian, urologian, korva-, nenä- ja kurkkutautien sekä naistentautien erikoisalojen potilaita. Osastolla on ympärivuorokautinen päivystys myös viikonloppuisin. Sairaanhoitaja työskentelee anestesiahoitajana, instrumenttihoitajana, heräämöhoitajana tai sairaanhoitajana päiväkirurgian tai päiväsairaalan yksikössä.

Haemme joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta ammattilaista. Toivomme sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Kokemus perioperatiivisesta hoitotyöstä katsotaan eduksi.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Riitta Koskenlaine puh: 050 9129 658. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksessa olevasta Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Aluesairaalat, Oulaskankaan tulosalue, Operatiivinen alue, Leikkaussali ja anestesia
Osoite: Oulaistenkatu 5, 86300 Oulainen

Oulaskankaan sairaala Oulaisissa tuottaa keuhkosairauksien, kirurgian, anestesiologian, korva-nenä- ja kurkkutautien, lastentautien, sisätautien sekä äitiys- ja naistentautien erikoissairaanhoidon palveluja. Sairaala vastaa erikoissairaanhoidon päivystyksen lisäksi sopimuksen mukaisesti lähialueiden perusterveydenhuollon ilta-, yö- ja viikonloppupäivystyksistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.