Sairaanhoitajan toimi, mielenterveyskeskus - Ylöjärven kaupunki

Haemme psykiatriseen sairaanhoitoon erikoistunutta sairaanhoitajaa perhekeskuksen mielenterveystoimistoon, jossa työskentelee 3 psykiatria ja erikoistuva lääkäri, 4 psykiatrista sairaanhoitajaa, 1 psykologi ja sosiaalityöntekijä. Mielenterveyskeskuksessa toimii myös avohoidon intensiiviyksikkö Avekki.

Sairaanhoitajan perustehtävään kuuluvat psykiatristen potilaiden hoitokeskustelut ja psykoterapeuttinen työ. Tutkimus- ja hoitosuunnitelmat teemme moniammatillisissa tiimeissä. Tarjoamme haastavan työn hyvässä työyhteisössä, jossa on mahdollisuus osallistua kokonaisvaltaiseen koko perhettä huomioivaan mielenterveystyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on psykiatriseen sairaanhoitoon erikoistuneen sairaanhoitajan pätevyys.

Arvostamme kokemusta psykiatristen potilaiden hoidosta, itsenäistä työotetta, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja. Terapiakoulutus katsotaan eduksi.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Palkkaus sopimuksen ja muut työehtoja koskevat määräykset KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Läs mer

http://www.ylojarvi.fi

Ehkäisevien ja korjaavien hyvinvointipalvelujen johtaja Paula Pasanen-Aro, p. 040 1331 567, psykiatrian erikoislääkäri Tuula-Mari Klemettilä, p. 050 4371 359 tai vastaava hoitaja Pekka Liikanen, p. 050 4371 364. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto
Adress: Mikkolantie 10, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Mer om arbetsgivaren