test

Sairaanhoitajan toimi, Neurokeskus,KYS

Ansök senast  7.12.2022 15:00

Hei sairaanhoitaja, meillä on tarjolla sinulle kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme neljää (4) sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen tulevalle Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Kuopion yliopistollisen sairaalan Neurokeskuksen vuodeosastoille.

Neurokeskuksessa henkilökunta toimii joustavasti Neurokirurgian (2251) ja Neurologian (2253) vuodeosastoilla. Helmikuusta 2023 alkaen osastot toimivat yhdysosastona. Neurokeskuksen vuodeosastoilla on yhteensä 41 potilaspaikkaa, joista 21 potilaspaikkaa neurokirurgialla ja 18 potilaspaikkaa neurologialla. Lisäksi Neurokeskuksessa toimii 2-paikkainen vierivalvonta (viva).

Neurokirurgia vastaa kiireellistä hoitoa tai erotusdiagnostiikkaa vaativien neurokirurgisten potilaiden tutkimuksista ja hoidosta. Neurokirurgialla hoidetaan keskus- ja ääreishermoston sairauksia sekä selkä- ja kaularankapotilaita.

Neurologialle potilaat tulevat ensiavusta, päivystys- ja teho-osastoilta. Neurologian osasto toimii opetusosastona. Osasto vastaa kiireellistä hoitoa tai erotusdiagnostiikkaa vaativien potilaiden tutkimuksista ja hoidosta. Suurin osa potilaista on aivoverenkiertohäiriö- ja tajunnanhäiriöpotilaita.

Sairaanhoitaja kehittää sairaalassamme hoitotyön laatua Magneettisairaalamalliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti. Työskentely tapahtuu Lean-ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Käytössä on ammattiuramalli.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2708,83 €/kk €/kk. Työ on vuorotyötä.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja, muutosvalmiutta sekä halua ja innostuneisuutta kehittää omaa osaamista ja hoitotyötä. Aikaisempi työkokemus neuroalojen potilaiden hoidosta luetaan eduksi.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä tarvittaessa työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Jaana Rantama-Hiltunen, puh. 044 717 2321 tai ylihoitaja Minna Rautiainen, puh. 044 711 3127. Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@kuh.fi.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Läs om arbetsgivare