test

Sairaanhoitajan toimi, Perhetukikeskus, Nokia

Hakuaika päättyy  3.2.2023 23:59

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen, Vihnukselan perhetukikeskukseen.
Vihnukselan perhetukikeskus sijaitsee Nokialla, Kankaantaan alueella. Tarjoamme laadukasta ja asiakaslähtöistä lastensuojelun laitospalvelua kiireellisesti sijoitetuille 12 - 17-vuotiaille nuorille. Työskentelyn keskiössä ovat nuori ja hänen läheisverkostonsa.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja ammatillisesti haastavan tehtävän. Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi toimii osaava, ammattitaitoinen ja moniammatillinen tiimi, jonka lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden työnohjaukseen. Arvoinamme ovat avoimuus,
luottamus, arvostava kohtaaminen, kuuleminen ja aito välittäminen. Toimintaperiaatteitamme ovat nuoren ja perheen yksilöllinen sekä asiakaslähtöinen arviointi, voimavarakeskeisyys ja osallistaminen.

Sairaanhoitajana tuot asiantuntijuutesi moniammatilliseen työryhmään ja työskentelet 7-paikkaisessa päivystävässä lastensuojelun sijaishuollon yksikössä, suorassa asiakastyössä yksikköön sijoitettujen nuorten sekä heidän läheisverkostojensa kanssa. Vihnukselassa työpäivääsi kuuluu nuorten arjesta ja lääkehoidosta huolehtiminen sekä muut mahdolliset sairaanhoidolliset tehtävät. Sairaanhoitaja osallistuu kasvatus- ja ohjaustyöhön muun työyhteisön kanssa ja sairaanhoitaja toimii myös omaohjaajana nuorille. Sairaanhoitajan vastuualueena on lääkehoito ja siihen liittyvä kokonaisuus, yhteistyössä vastaavan ohjaajan kanssa.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus. Eduksi katsomme kokemuksen sairaanhoitajan työstä, aiemman työkokemuksen lastensuojelu-, mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä verkosto- ja perhetyöstä. Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE). Työ on kolmivuorotyötä. Koeaika on 6 kuukautta. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Haastattelut järjestetään kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Odotamme sinulta hyvää paineensietokykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä joustavuutta.
Hakijoilta toivomme voimassa olevaa lääkehoitolupaa (LOVe ja LOP), B-ajokorttia sekä hygieniapassia. Jos sinulla ei ole voimassa olevaa lääkehoitolupaa, se ei kuitenkaan ole este, sillä lääkehoitolupa on mahdollista suorittaa työsuhteen alkuvaiheessa.

Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta, ja hänen tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. perhetukikeskuksen johtaja Samu Jäminki, p. 050 395 6305 ja vastaava ohjaaja Riitta Kujansivu, p. 050 395 6304. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytointipalveluista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. perhetukikeskuksen johtaja Samu Jäminki, p. 050 395 6305 ja vastaava ohjaaja Riitta Kujansivu, p. 050 395 6304.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.
Haastattelut järjestetään kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan