Sairaanhoitajan toimi, varahenkilö

Hakuaikaa jatkettu. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.
Viihdytkö vaihtuvissa työtehtävissä ja eri ympäristöissä? Etsimme Siuntion vanhuspalveluihin (vuodeosastolle, asumispalveluyksiköihin ja kotihoitoon) joukkoomme luotettava ja lämminhenkistä sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Varahenkilön tehtävänä on työskennellä pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroissa henkilöstön lyhytaikaisten poissaolojen sijaisena.

Sairaanhoitaja toimii tiiminsä vetäjänä, ja saa tehdä itsenäistä ja vastuullista työtä. Sairaanhoitajan työhön kuuluu muun muassa hoitotyön suunnittelu ja vaikuttavuuden seuranta, lääkehoidon suunnittelua ja toteutusta, hoitotoimenpiteiden ja tutkimuksien tekemistä.
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, joustavan työvuorosuunnittelun ja hyvän työilmapiirin.

Edellytettävä koulutus ja kokemus
Pätevyysvaatimuksen perustana on laki terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä (599/1994). Muodollisen kelpoisuuden lisäksi toivomme sinulta yksilövastuista ja luovaa työotetta.
Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntalain 48 § edellyttämä rokotussuoja.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitopalvelupäällikkö Lillemor Forsén, puh: 044 386 1272, s-posti
lillemor.forsen@siuntio.fi, hoivapalveluesimies Emmi Salminen, puh. 050 594 1746, emmi.salminen@siuntio.fi, hoivapalveluesimies Mervi Lahtinen puh. 050 386 0839, mervi.lahtinen@siuntio.fi ja osastonhoitaja Kati Bhattacharya puh 044 386 1035, kati.bhattacharya@siuntio.fi

Siuntion kunta, Perusturvaosasto, Vanhuspalvelujen tulosyksikkö
Osoite: Charlotta Lönnqvistin tie 1-5, 02580 Siuntio

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.