Sairaanhoitajan virka - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Sairaanhoitajan virka - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen virkasuhteeseen Neuropsykiatriseen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 1:een. Mikäli omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ja olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä, on tämä paikka sinua varten. Yksikkömme tarjoaa eripituisia tutkimus- ja kuntoutusjaksoja sekä intervallihoitoa. Yksikkömme asiakkaat ovat aikuisia kehitysvammaisia. Kuntoutuksen tavoitteena on löytää ratkaisuja, toimintamalleja ja tukikeinoja asiakkaalle ja hänen lähipiirilleen. Työ on monipuolista pitäen sisällään asiakkaiden laaja-alaisen tukemisen ja ohjaamisen päivittäisissä toimissa, vapaa-ajalla ja päivätoiminnassa. Tarjoamme koulutusmyönteisen organisaation ja moniammatillisen tiimin tuen. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona: Laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämä rokotussuoja.

Ensisijaisesti sähköinen hakemus Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset, CV ja jäljennös tutkintotodistuksesta osoitteella: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla (kuoreen merkintä: sairaanhoitajan virka / Nepsy 1 / 232066 )

Läs mer

http://www.kto-vs.fi

Lisätiedot ma-pe 7-15: palveluesimies Virpi Oivanen 050 514 7257 tai sposti. virpi.oivanen@kto-vs.fi

Neuropsykiatrinen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 1
Adress: Naskarlanraitti 3a, 21520 Naskarla

Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on vammaisten erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. Erityisasiantuntijapalveluina kuntayhtymä järjestää muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa. Palveluissamme korostuu asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä. Palvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän.

Mer om arbetsgivaren