Sairaanhoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus, Joensuu (id3710)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 28.10.20120mennessä SAIRAANHOITAJAN vuorotteluvapaan sijaisuus

Sijaisuus on sijaispalveluihin varahenkilöstöön alue 1 Joensuun alue ja Kontiolahti ajalle 1.11.2020 - 30.4.2021. Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löytyessä. Aloitus ajasta voidaan vielä sopia.

Varahenkilöt eli sisäiset sijaiset eli sissit sijaistavat eri yksiköissä eripituisia poissaoloja.

Pitkät sissit sijaistavat yksikössä erilaisia pitkiä poissaoloja kuten vuosilomia, äitiyslomia jne. Henkilö voi olla pitkään samassa yksikössä ja hänen sijaisuuden tausta voi vaihdella. Pitkät sissit eivät vaihda työyhteisöä ja työpistettä päivittäin.

Lyhyet sissit tekevät lyhyitä, äkillisiä, yleensä 1-4 päivän pituisia, mutta alle kolme viikkoa kestäviä sijaisuuksia. Jokaiselle sissille on määritelty kotiosasto, jossa hän työskentelee jos hänellä ei ole varausta.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Lisäksi tehtävään valitun tulee täyttää vuorotteluvapaan ehdot.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkataTE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

 • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
 • alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
 • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25- vuotias tai yli 55-vuotias

  Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä eli töitä tehdään kolmessa vuorossa. Työtehtävässä on kahden (2) kuukauden koeaika.

  Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

  Kysy lisää palveluesimies Eira Temisevä, eira.temiseva@siunsote.fi p.013 330 4216 .

  Jätä sähköinen hakemus.

  Joensuussa 16.10.2018

  Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

  Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-3710
 • 16.10.2020 - 28.10.2020 23:59
 • JoensuuKontiolahtiPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!