Sairaanhoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus, Kittilä

Ansök senast  20.5.2024 15:00

Kittilän terveyskeskuksen vastaanotoille haetaan sairaanhoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen!

Lapin hyvinvointialueelle haetaan sairaanhoitajaa Kittilän terveyskeskuksen vastaanotoille vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 27.5. - 3.9.2024.

"Meillä olis täälä Kittilässä sulle tarjolla soma työyhteisö ja oikhen mielenkiintonen ja soppelisti haastava työ. Meillä on myös täälä mahtavat harrastusmahollisuuet ja luonto vertaansa vailla. Tuleppa siis töihin meille!"

Avoterveydenhoidossa vastaanotoilla tehtäviisi kuuluu hoidon tarpeen arvio puhelimessa, sähköisesti ja paikan päällä sekä erilaiset vastaanottotoiminnan tehtävät. Työtä tehdään sekä kiireellisellä että kiireettömällä vastaanotolla. Työ on päivätyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja mukavan työyhteisön sekä hyvän perehdytyksen.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistoasteen tutkinto (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä (559/1994)). Hakijan tulee lisäksi osoittaa Valviran myöntämä oikeus toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä.

Vuorotteluvapaan sijaistuksessa noudatetaan lisäksi seuraavia ehtoja:
- Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
- Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan edellisestä poiketen palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
(Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.)

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista sekä kehittämismyönteisyyttä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 700 €/kk. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet sijaisuuden kestosta. Tehtävä alkaa 27.5.2024 ja jatkuu 3.9.2024 saakka. Tehtävässä voi olla mahdollista jatkaa myös tämän ajanjakson jälkeen.

Työnantajalla on oikeus pyytää ja ottaa vastaan huumausainetestiä koskeva todistus (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä (13.8.2004/759 7§). Vakituiseen työsuhteeseen valitulla tarkastus ajoittuu koeaikaan.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Valituksi tulleen on ennen työtehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 20.5.2024 klo 15:00 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisätietoja!


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa:

Osastonhoitaja

Tanja Gullsten

p. 0407742406

tanja.gullsten@lapha.fi

Parhaiten tavoitat minut arkisin ma-pe klo 8-14

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare