Sairaanhoitajan vuosilomasijaisuus - Naantalin kaupunki

Sairaanhoitajan vuosilomasijaisuus - Naantalin kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.6.-29.9.2019. Sairaanhoitaja työskentelee avosairaanhoidossa Naantalin terveyskeskuksen lääkärien vastaanotolla ja päivystyksessä.

Tehtäviin kuuluvat avosairaanhoidollisen palvelu, sisältäen hoidon tarpeen arvioinnin (puhelimessa, potilastoimistossa, päivystyksessä), hoitotyön vastaanotolla ja iltapäivystyksessä, lääkehoidon toteuttamisen, itsenäisen sairaanhoitajan vastaanoton pitämisen sekä yhteistyön sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä edellytetään sairaanhoitajan pätevyyttä sekä tartuntalain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Työssä katsotaan eduksi työkokemusta avosairaanhoidosta ja päivystystyöstä sekä kyky itsenäiseen ja päätöksen tekoon. Odotamme hakijalta joustavuutta tiimityössä ja eri tilanteiden paineensietokykyä. Lisäksi hakijalle ovat eduksi halu kehittää omaa osaamistaan ja olla osana kehittämässä moniammatillisessa työyhteisössä.

Läs mer

http://www.naantali.fi

Osastonhoitaja Ansa Laamanen, yhteydenotot puhelimitse iltapäivisin 044 7334792 tai johtava hoitaja Hannele Nikander-Tuominen 044 781 9056 tai etunimi.sukunimi@naantali.fi.
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta 31.5.2019 klo 15 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito, Naantali
Adress: Tuulensuunkatu 6, 21110 Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 18800 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren