Skip to main content
test
Sairaanhoitajaopiskelija - Social-och hälsovårdssektorn

Hei,

Sinä loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelija!

Tule meille sijaisuuteen Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan monipuolisiin työtehtäviin. Sijaisuuden aikana saavutat opetussuunnitelmasi mukaiset harjoitteluita koskevat osaamistavoitteesi ja voit opinnollistaa sijaisuuden syventävän vaiheen harjoitteluksi ammattikorkeakoulusi hyväksymällä tavalla

Sijaisuuksia on syksyn 2023 sekä kevään 2024 aikana sairaaloissa, kotihoidossa ja seniorikeskuksissa eri puolilla Helsinkiä. Sijaisuuksien tarkka kesto ja aloituspäivä sovitaan tilanteen mukaan niin, että työ sopii joustavasti yhteen opintojesi kanssa.

Työtehtäviisi voi kuulua työpaikasta riippuen asiakkaiden ja omaisten kohtaamista, laaja-alaista geriatrista hoitotyötä, monipuolista sairaanhoitoa, mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden sekä muistisairaiden kohtaamista sekä yhteistyötä eri sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa.

Sairaalassa teet kolmivuorotyötä, kotihoidossa ja seniorikeskuksissa kaksivuorotyötä. Kuukausipalkkasi määräytyy osaamisen ja työtehtävien mukaan.

Ota opiskelukaverisi mukaan ja laittakaa pian hakemukset tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseenne ja mielenkiinnon kohteisiinne sopivat työtehtävät. Paikkoja jaetaan hakuaikana sitä mukaa kuin hakemuksia tulee. Ole ennen työsuhteen alkua yhteydessä nimettyyn harjoittelukoordinaattoriin suorituksen hyväksymistä varten.

Mitä odotamme sinulta?

Olet sairaanhoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään 140 opintopistettä sekä lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opinnot.

Sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Meillä on myös sijaisuuksia ruotsinkielisissä kohteissamme eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.

Sairaaloissa ja seniorikeskuksissa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, vastuullinen työtapa ja ennen kaikkea intoa oppia uutta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sote.harjoittelu@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Helsingin kaupungin toimipisteet, 00530 Helsinki

Rekommenderade jobb