Skip to main content
test
Sairaanhoitajat (2), kotihoito Lpr Eteläinen - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme kahta (2) sairaanhoitajaa määräaikaisiin tehtäviin Eteläiseen kotihoitoon Lappeenrantaan 31.12.2022 ja 24.4.2023 saakka. Tehtävät täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Haluatko timanttiseen tiimiimme töihin sairaanhoitajaksi? Pidätkö monipuolisesta ja opettavaisesta työstä, missä jokainen työpäivä tarjoaa vaihtelevuutta erilaisten työtehtävien parissa? Meillä se on mahdollista!

Sairaanhoitajan työssä kotihoidossa vastaat alueesi asiakkaiden sairaanhoidollisista työtehtävistä yhdessä lähihoitajien sekä muun moniammatillisen tiimin kanssa. Työ perustuu asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Eksoten kotihoidossa käytetään mm. LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmää sekä RAI-arviointiohjelmaa. Työ on päivätyötä, yleistyöaikamuodossa.

Eteläiseen kotihoitoon kuuluvat Tykki-Kiviharjun, Leirin, Mattilan, Mäntylän, Kuuselan ja Kesämäen alueet. Tehtävän aloitusyksikkö/-toimipiste on Lpr Eteläinen kotihoito, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Kelpoisuutena tehtäviin on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto. Otamme valinnassa huomioon myös loppuvaiheen, valmistumassa olevat sairaanhoitajaopiskelijat.

Kotihoidossa sairaanhoitajalta edellytetään ajokorttia ja Eksoten voimassa olevaa lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan.

Tehtävien alussa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet sijaisuuden kestosta.

Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Sari Miettinen, sari.miettinen@eksote.fi tai p. 040 835 8168
Toimipisteen vastaava Kati Tikka, kati.tikka@eksote.fi tai p. 040 829 1853

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Armilankatu 44, tilaelementti, 53100 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb