test

Sairaanhoitajat (2), Yhteispäivystys Lappeenranta

Ansök senast  25.9.2023 23:59

Yhteispäivystys eli akuuttihoitotyön kruununjalokivi kaipaa työntekijöitä!

Yhteispäivystyksessä hoidetaan välitöntä hoitoa vaativia päivystyspotilaita sekä terveysasemien kiirevastaanoton potilaita. Haettavana on kaksi (2) päivystyksen sairaanhoitajan tehtävään.

Meillä on mahdollista työskennellä sekä akuutti- että vastaanottojen puolella. Työ on haastavaa ja ajoittain kiireistä, mutta haasteitahan sinäkin lähdit hakemaan, vai mitä? Työtä tehdään vuorotyönä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuorosuunnitteluun.

Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme monipuolisen työnkuvan, moniammatillisen työyhteisön sekä tuen työntekoon. Näin pääset kehittämään akuuttihoitotyön osaamistasi monen eri erikoisalan potilaiden kanssa.

Työnantajana tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan max 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet

Kelpoisuutena tehtäviin on sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöin rekisteröity laillistus.

Työnantaja edellyttää, että tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävissä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu alla olevasta linkistä Etelä-Karjalan hyvinvointialueen Rekrytointipalkkiokampanjaan, joka on käynnissä 31.12.2023 asti.

https://www.ekhva.fi/hyvinvointialue/hyvinvointialue/tyo-ekhvalla/avoimet-tyopaikat/


Läs mer

http://www.ekhva.fi

Anne Saltiola, yhteispäivystyksen esihenkilö, anne.saltiola@ekhva.fi, puh. 044 791 5711

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa.

Läs om arbetsgivare