Sairaanhoitajat (3), anestesia- ja leikkausosasto

Etsimme perioperatiivisen hoitotyön osaajia anestesia- ja leikkausosastolle.

Anestesia- ja leikkausosastolla työskentelet noin 100 leikkaussalisairaanhoitajan kollegana. Anestesia- ja leikkausosasto tuottaa koko perioperatiivisen hoitoprosessin hoidonsuunnittelusta heräämöön, lisäksi Eksoten kipupoliklinikka toimii anestesia- ja leikkausosaston alaisuudessa. Vuosittain anestesia- ja leikkausosastolla hoidetaan noin 8500 leikkauspotilasta. Heräämö toimii ympäri vuorokauden. Teemme yhteistyötä teho- ja valvontaosaston kanssa, joten anestesiahoitajien perehdytykseen kuuluu myös perehdytys teho- ja valvontayksikön toimintaan.

Tehtävien aloitusyksikkö on anestesia- ja leikkausyksikkö, mutta tehtävissä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Edellytämme sinulta laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa ja leikkaussaliosaamista. Katsomme eduksesi anestesia- tai leikkaushoitotyön erikoistumisopinnot. Edellytämme positiivista ja motivoitunutta työotetta sekä kiinnostusta kehittää omaa ja työyhteisön osaamista Eksoten arvojen ja strategian mukaisesti. Tehtävissä suoriutuminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kysy meiltä rohkeasti lisää!

Tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävissä on 6 kk koeaika.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

toimintayksikön esimies Susanna Niinimäki, susanna.niinimaki@eksote.fi, puh. 044 791 5850
tiimivastaava Pasi Alho, pasi.alho@eksote.fi, puh. 044 791 4780
tiimivastaava Eija Kailavaara, eija.kailavaara@eksote.fi, puh. 044 791 4781
tiimivastaava Johanna Suurkaulio, johanna.suurkaulio@eksote.fi, puh. 040 651 0279

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala
Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 128 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats