Skip to main content
test
Sairaanhoitajat (3), K2 EKKS Lappeenranta - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme kolmea (3) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Etelä-Karjalan keskussairaalan osastolle K2.
Osasto on pehmytkirurginen osasto, urologia, gastrokirurgia, Thorax- ja verisuonikirurgia, yleiskirurgia.

Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, joiden hoitaminen vaatii muuntautumiskykyä ja itsenäistä päätöksentekoa. Toimit moniammatillisessa työyhteisössä, missä arvostetaan potilaslähtöistä työotetta. Työn alkaessa tarjoamme suunnitelmallista perehdytystä ja työn ohessa on mahdollisuus syventää omaa osaamistaan.

Työ on kolmivuorotyötä ja osastolla on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Työn aloitusajankohta on 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Haastattelupäivä on 23.8.2022.

Kelpoisuutena tehtäviin on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Valinnassa huomioimme syksyllä 2022 valmistuvat, valinta on ehdollinen kunnes on rekisteröinti.

Yksikössä sairaanhoitajalta edellytetään voimassa olevaa Eksoten lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työnantaja voi edellyttää, että tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävissä on 6 kk koeaika.

Lisätietoja

https://eksote.fi/eksote/tyo-eksotessa/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Kirsi Kosonen, p. 044 791 4435, kirsi.kosonen@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Terveyspalvelut, Etelä-Karjalan keskussairaala

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb