test

Sairaanhoitajat ja lähihoitajat (kotihoito, Itäinen palvelualue)

Ansök senast  30.4.2024 15:00

Kesä 2024: Sairaanhoitajat ja lähihoitajat (kotihoito, Itäinen palvelualue)


Tule elämään unelmiesi kesä Lapin hyvinvointialueelle Sodankylään, Kemijärvelle, Sallaan, Pelkosenniemelle tai Savukoskelle. Meillä on tarjolla erimittaisia kesäsijaisuuksia vuodelle 2024.

Pääset kokemaan yöttömän yön ja upean Lapin luonnon, joka tarjoaa ainutlaatuisia harrastus- ja vapaa-ajanvietto mahdollisuuksia. Toivotamme sinut lämpimästä tervetulleeksi viettämään rentoa kesää lappilaisella kiireettömällä ja välittömällä elämänasenteella. Täällä puhalletaan yhteen hiileen ja otetaan ilolla vastaan uudet ihmiset.

Kotihoitoa toteutetaan asiakkaan kotona tai etäkäynteinä tehtävillä kotikäynneillä yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioivan hoitosuunnitelman mukaisesti. Kotihoidon palveluiden avulla tuemme moniammatillisesti asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä, sekä mahdollistamme laadukkaan, turvallisen ja mielekkään kotona asumisen.

Kotihoidossa työskennellään tiimeissä ja tiimikaverit sekä lähiesihenkilö tukevat sinua perehtymisessä uuteen työyhteisöön. Työstä tekee mielekästä vaihtelevuus ja mahdollisuus tehdä itsenäistä työtä kuitenkin työkavereiden tuella. Me otamme avosylin vastaan sekä vastavalmistuneet tekijät että kokeneet konkarit.

Teknologiaa eri yksiköissämme on käytössä vaihtelevasti. Osassa yksiköistä optimointi vastaa asiakaskäyntien jakamisesta, jotta työt jakautuvat tasapuolisesti kaikille työntekijöille. Osa asiakaskäynneistä toteutetaan etähoivan avulla ja lääkehoitoon on myös otettu useassa kotitaloudessa tueksi lääkerobotit. Asiakkaan turvana saattaa olla myös turvaranneke, jonka kautta hän pystyy tarvittaessa hälyttämään apua.

Perehtymiseen varataan aikaa yksilöllisen tarpeesi mukaan. Työn tueksi meillä on käytössä Kotihoidon sähköinen käsikirja, jota pystyy selaamaan myös puhelimen kautta, vaikka asiakaskäynnin yhteydessä.

Työhyvinvointia tuemme pyrkimällä huomioimaan henkilökohtaiset tarpeesi työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseksi. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jonka avulla pystytään huomioimaan työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet. Pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuuden työntekijän sitä toivoessa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sitä mukaa, kun sopivia hakijoita ilmaantuu. Kerrothan hakemuslomakkeella toiveesi yksiköstä, jossa haluaisit työskennellä ja ajankohdan, jolloin olet käytettävissä.

Kelpoisuusvaatimukset:

• SAIRAANHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 140 op) tai lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 60 op)

• LÄHIHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp) tai hoiva-avustajan sijaisuudessa (suoritettuna alle 120 osp)

• Valmistuneena sairaanhoitajana tai lähihoitajana sinulle tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta

Valmiin sairaanhoitajan palkka kotisairaanhoidossa on 2835€ ja valmiin lähihoitajan palkka on 2500€

Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. Edellytämme ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Kotona asumista tukevien palveluiden palvelupäällikkö Anniina Sumukari, anniina.sumukari@lapha.fi, 0407378262

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare