Sairaanhoitajat kesätyö 2021

Haettavana 31.3.2021 klo 14.00 mennessä

Sosterissa on haettavana ajalle 31.5.2021-12.9.2021 sairaanhoitajien, terveydenhoitajien, fysioterapeuttien ja röntgenhoitajien eri pituisia kesäsijaisuuksia.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn, moniammatillisen työyhteisön tuen ja perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä, että kehittää itseäsi ja työtäsi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua oppia uutta.
Sinua odottaa iloinen, ja osaava hoitotyön ammattilaisten joukko.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Huomioimme myös alan opiskelijat, joilla on opinnoista suoritettuna vähintään 140 opintopistettä ennen aloituksen sopimista.

Hakemuksen lisätietoja kohtaan voit halutessasi tarkentaa mistä yksiköstä toivot kesätyötä ja mille ajalle.

Valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa tartuntalain (48§) mukainen rokotussuoja (tai sairastetun taudin suoja) tuhkarokkoa, vesirokkoa ja influenssaa vastaan.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella.
Työ aloitetaan sopimuksen mukaan.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset, opintorekisteriote tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään sitä mukaa kun hakemuksia tulee jo hakuajan kuluessa.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 331921.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Anne Hirn rekrytoija anne.hirn@sosteri.fi p. 0444173964

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky
Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.

Sosterissa korostuvat hyvä henki, yhdessä tekeminen ja asiansa osaava työyhteisö. Meillä kohtaaminen on aitoa ja kiireetöntä, mutta samalla dynaamista.