Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJAT, Keusoten mielenterveys- ja päihdepalvelut - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluihin Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle!

Meillä on tarjolla Hyvinkäällä vakituinen tehtävä sairaanhoitajalle (nuoriin aikuisiin kohdentuva sairaanhoitajan toimi) sekä neljä määräaikaista sairaanhoitajan toimea, joista 3 tehtävää sijoittuu Järvenpäähän ja 1 Tuusulaan. Olisiko näistä joku Sinun?

Keusote on innovatiivinen LEAN-organisaatio, jossa koulutamme ja kannustamme työntekijöitämme toiminnan aktiiviseen kehittämiseen. Henkilöstön ja palveluiden kehittämisessä teemme tiivistä yhteistyötä mm. HUSin, oppilaitosten, terveydenhuollon, aikuissosiaalityön, seurakunnan ja kolmannen sektorin kanssa. Valituksi tulleilla sairaanhoitajilla on mahdollisuus osallistua työn puitteissa suoritettavaan vuoden mittaiseen Terapiat etulinjaan koulutukseen. Ko. koulutus antaa valmiudet tuottaa kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan perustuvia lyhytterapeuttisia hoitojaksoja mielenterveys- ja päihdeasiakkaille.

Työ sisältää mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden ryhmä- ja yksilömuotoisen vastaanottotyön sekä korvaushoitokokonaisuuden ja matalan kynnyksen palvelutoimintojen tuottamisen. Uudet asiakkaamme tulevat palveluumme pääsääntöisesti mielenterveys- ja päihdepalvelujen asiakasohjauksen kautta, jossa heille on tehty hoidontarpeen arvio. Työ on itsenäistä ja vastuullista poliklinikkavastaanottotyötä arkisin. Työskentelyn tukena on mielenterveys- ja päihdepalvelujen moniammatillinen tiimi, johon kuuluu myös päihdelääkäri. Asiakkaan tarvitsemat psykiatrisen erikoissairaanhoidon palvelut saamme joustavasti HUS-psykiatriasta.

  • Tehtävässä toimiminen edellyttää kokemusta mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä.
  • Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta ja vastuunottokykyä sekä kykyä toimia yhteistyössä moniammatillisessa toimintaympäristössä.
  • Kokemus kriisi- ja lyhytterapeuttisista yksilö- ja ryhmämuotoisista interventioista sekä kokemus kaksoisdiagnoosi- ja korvaushoitopotilaiden hoidosta ja kuntoutuksesta ovat eduksi samoin kuin käyttäytymisterapeuttisten työmenetelmien tuntemus.
Kelpoisuusehtona edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen tutkinto, kuten sairaanhoitajan-AMK sekä laillistamista Suomessa.

Kerrothan hakemuksessasi mistä kunnasta olisit kiinnostunut ja oletko kiinnostunut vakituisesta vai määräaikaisesta tehtävästä ja minkä pituisesta sijaisuudesta.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Työsuhteet alkavat 6.2.2023 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuudet päättyvät 31.12.2023, 31.3.2024 sekä 31.1.2025.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2971,96 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu tarkemmin Keusoteen ja rekrytointiprosessin ja näe tutustu vaadittaviin lupiin linkin kautta. Avaa linkki tästä.
Lisätietoja antavat mielenterveys- ja päihdepalvelujen esihenkilöt Susanna Celik, puh. 040 807 4296, susanna.celik@keusote.fi ja Marko Poikolainen, puh. 050 497 0663, marko.poikolainen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 2.2.2023 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb