Sairaanhoitajia Hoikuun

Hei sairaanhoitaja, tule töihin laitoskuntoutus Hoikuun!

Haminassa sijaitseva Hoiku kuuluu Kymsoteen ja tuottaa laitoskuntoutusta koko Kymenlaakson alueen asiakkaille. Hoikussa on viisi eri osastoa, joilla kullakin on asiakastarpeen mukaan määritelty toimintamalli. Asiakkaat tulevat suoraan erikoissairaanhoidosta, perusterveydenhuollosta tai kotoa.

Osasto 5 on ortopedinen osasto ja osastolla 2 on asiakkaita sotainvalidi-kuntoutujista ja virkistys-viikkolaisista ortopedisiin kuntoutujiin.

Sairaanhoitaja toteuttaa osastotyössä aktiivisesti kuntouttavaa hoitotyötä ja osallistuu yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa eri asiakasryhmien asiakkaiden toimintakyvyn arviointiin ja kuntoutukseen. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen sairaanhoitajan perustutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin ja voimassaolevat tartuntatautilain mukaiset rokotukset.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies, osastot 2 ja 5 Mirja Iivari p. 040 6743 012, mirja.iivari@kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 49400 Hamina

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.